3 generáció evezőstúra ifi ennivaló templom gyerekek kezek
  • Gyermekbarát környezet
  • Fiatalok világa
  • A közösség formái
  • Nyitottan a világra
  • Alkalmaink, rendezvényeink
  • Életképek

"Elfáradnak és ellankadnak az ifjak, még a legkiválóbbak is megbotlanak. De akik az ÚRban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a sasok, futnak, és nem lankadnak meg, járnak, és nem fáradnak el." Ézs 40,30-31

A fiatalok világa

Nyomtatás E-mail
Írta: Kiss Andrea    2011. április 30. szombat, 14:54

A világ összetett, mindenféle előfordul benne, s számosan fiatalok is. Igaz, hogy ez egyesek szerint múló állapot, de szerencsére egészen sokáig tart.

Gyülekezetünkben is szép számmal képviselik korosztályukat. Fiataljaink is szeretnek egymás között szórakozni, ismerkedni egymással, ismerkedni Jézussal. Van lehetőség a kötetlen találkozásra, akkor, amikor arra vágynak néhányan, de rendszeresen találkozunk péntekenként.

Várunk szeretettel minden 14 évesnél idősebb fiatalt, aki vágyik arra, hogy jobban megismerje Istent, és hogy milyen az Ő közelsége, mindezt egy szerető, befogadó közösségben, vágyik beszélgetni, kérdéseket feltenni, megismerni másokat, megbeszélni az érdekes kérdéseket, problémákat, és természetesen ifi után pedig maradni csocsózni, pingpongozni, vagy csak együtt teázni.

Aki már járt nálunk, tudja az utat. Ha nem ismered, s szeretnél jönni, figyeld a gyülekezeti hirdetéseket, vagy kérdez valakit, aki a Gyülekezetben szolgál.

 

Módosítás dátuma: 2016. január 09. szombat, 20:52
 
www.refujvaros.hu PageRank
Display Pagerank