3 generáció evezőstúra ifi ennivaló templom gyerekek kezek
  • Gyermekbarát környezet
  • Fiatalok világa
  • A közösség formái
  • Nyitottan a világra
  • Alkalmaink, rendezvényeink
  • Életképek

„Íme, az Isten sátora az emberekkel van, és ő velük fog lakni, ők pedig népei lesznek, és maga az Isten lesz velük; és letöröl minden könnyet a szemükről, és halál sem lesz többé, sem gyász, sem jajkiáltás, sem fájdalom nem lesz többé, mert az elsők elmúltak.” Jel 21, 3b-4

Gyermekbarát környezet

Nyomtatás E-mail
Írta: Kereki Zoltán    2011. április 30. szombat, 10:04

Háromgyerekes szülőként tudom, hogy kevés olyan hely van, ahová kisgyerekekkel nyugodt szívvel el lehet menni. Legszívesebben futkároznának, hamar megunják az egy helyben ülést, hangoskodnak stb.  Gyülekezeti alkalmainkon van hely a gyermekek számára is. Gondoltunk rájuk, mikor kialakítottunk egy "csendes szobát" a csecsemők részére, ahol az anyuka úgy is hallgathatja az igehirdetést, hogy közben szoptatja, tisztába teszi. Senkit nem zavar, és senki sem zavarja.

De van hely az örökmozgó kisgyermek számára is a játszószobában, ahol felügyelet mellett gond nélkül játszhatnak, amíg a szülők istentiszteleten vagy egyeztetés után egyéb közösségi alkalmon vannak a gyülekezetben.

Ovisok, kisiskolások és a nagyobbak számára gyermek-istentiszteleteket tartunk párhuzamosan a vasárnapi "felnőtt" istentisztelettel.

Várunk mindenkit szeretettel!

Módosítás dátuma: 2011. május 06. péntek, 11:16
 
www.refujvaros.hu PageRank
Display Pagerank