3 generáció evezőstúra ifi ennivaló templom gyerekek kezek
  • Gyermekbarát környezet
  • Fiatalok világa
  • A közösség formái
  • Nyitottan a világra
  • Alkalmaink, rendezvényeink
  • Életképek

"Örüljetek az Úrban mindenkor! Ismét mondom: örüljetek." Fil 4,4

A közösség formái

Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator    2011. április 30. szombat, 10:04

Isten úgy teremtette meg az embert, hogy közösségben éljen. Közösség Istennel és közösség az emberekkel. Gyülekezetünkben számos helye és formája van ennek.

A legáltalánosabb és a gyülekezet egészét érinti a vasárnapi istentisztelet. Ez reggel 9 órakor kezdődik mind a gyermekeknek, mind a felnőtteknek.

Hétfőn a szenvedélybetegségben valamint más mentális problémákban érintettek számára van közösségi alkalom délután 6 órai kezdettel.

A héten több csoportban és több napon kiscsoportos bibliakörökben fedezzük fel a Biblia és az életünk közötti kapcsolatokat.

Szerdán délelőtt Baba-mama kör találkozik, a délutáni imaóra (5 órás kezdéssel) után 6 órakor gyülekezeti bibliaóra keretében beszélgetünk a vasárnapi igéről, havonta egyszer pedig az Asszonykör tagjai találkoznak este nyolckor.

A válófélben levők és elváltak számára segítséget nyújtani szándékozó csoportunk, amely a megrázó esemény feldolgozásban, az utána való talpra állásban támogatja az azt igénylőket, kéthetente szerdánként tanfolyam szerű keretek között találkozik.

A pénteki nap az ifjúságé. Konfirmáció előkészítő alkalmak vannak délután, kora este az ifi várja a konfirmáltakat.

A tágabb körben ápolandó kapcsolatok megtartására, fejlesztésére szolgál a Kézimunka klub, a Nyugdíjas klub.

A különböző eseményekről részletesebben az Alkalmaink, rendezvényeink című cikkünkben olvashat.

Számos alkalom nyílik Isten munkájában való részvételre, akár a gyülekezeti mindennapok teendőinek végzésében, akár a diakóniai szolgálatban való részvétellel.

Módosítás dátuma: 2015. november 12. csütörtök, 21:04
 
www.refujvaros.hu PageRank
Display Pagerank