3 generáció evezőstúra ifi ennivaló templom gyerekek kezek
  • Gyermekbarát környezet
  • Fiatalok világa
  • A közösség formái
  • Nyitottan a világra
  • Alkalmaink, rendezvényeink
  • Életképek

"Mert te gyújtasz nekem mécsest, URam, fénysugarat ad nekem Istenem a sötétségben." Zsolt 18,29

A könyvasztalról

Nyomtatás E-mail
Írta: Szomorjai Ferenc    2015. október 14. szerda, 21:08

Ismeretet szerezni nem a butaság beismerését jelenti, hanem a bátorságot, az elszánást, még okosabb szeretnék lenni. Így van ez Isten ismeretével is. Nagyszerű ismeretszerzési mód az igényes olvasás.

A könyvasztal a Gyülekezet régóta működő szolgálata. Itt lehet keresztyén könyveket válogatni, egymásnak ajánlani, de ha valakinek segítség kell a választásban, abban is igyekszünk tanácsot adni. És persze ne feledkezzünk meg a folyóiratok terjesztéséről sem.

Ha van olyan könyv, ami nincs meg az aktuális kínálatban, azt be tudjuk szerezni. Ha hallottál egy könyvről beszerezzük, ha egy kiscsoport szeretne egy könyv alapján indítani egy beszélgetés sorozatot, szívesen hozunk több példányt is.

Folyamatos kapcsolatban vagyunk a hitoktatókkal, az Ő munkájukat is igyekszünk segíteni az újdonságok és a bevált kiadványok beszerzésével egyaránt.

Természetesen nem csak könyvek találhatóak meg a szekrényekben. Vannak igés kártyák, könyvjelzők, kulcstartók, ékszerek, hűtőmágnesek és más hasonló apróságok. Emlékeztetőnek, kedves figyelmességnek mások számára. S a képeslapok szintén szerepelnek kínálatunkban.

Már rendelhetőek a 2016-os igés naptárak, melyekből 1-1 példány megtekinthető a választás megkönnyítése érdekében. Megjelenésekor azonnal hozzuk a Bibliaolvasó kalauz következő évi kiadását. Ha valaki nem a Református kalauzt használja, akkor se keseredjen el, segítünk beszerezni.

Folyamatosan rendelhető Timothy Keller: Bálványaink – Ismert és rejtőzködő istenek című könyve, mely a mostani igehirdetés – sorozat vezérfonala.

Keress istentiszteletek után a könyvasztalnál!

 
www.refujvaros.hu PageRank
Display Pagerank