Közösség

Alap

1
istentisztelet-igehirdetéseK
Vasárnap, délelőtt 9 órakor. Minden istentiszteletünk középpontjában a Biblia mai korra és élethelyzetre vonatkoztatott magyarázata áll, amely által hitünk szerint maga Isten szólít meg bennünket.
2
Jegyesoktatás
Ha házasodni készülnek, kérjük jelezzék minél hamarább szándékukat lelkipásztorunknál! A házasulandó pároknak a házasságkötés előtt jegyes oktatást tartunk, amin közösen végiggondoljuk
3
Keresztelés
A keresztség Isten irántunk való szeretetének és szövetségének a pecsétje. Amennyiben szeretne csatlakozni a református keresztyénséghez, vagy a gyermekét szeretné gyülekezetünkben
4
Konfirmáció
A konfirmáció szó szerint a hit megerősítését szolgálja. Azzal a céllal alakult ki, hogy a gyermekként megkereszteltek felnőve vallást tudjanak tenni Jézusba vetett hitükről.
5
Temetés
Bárcsak soha ne kellene megállnia senkinek közülünk a temetőben, hogy szerettei közül valakitől búcsúzást vegyen! De sajnos ezzel a pillanattal mindannyian szembesülünk egyszer.
6
Hitoktatás
Szigetszentmiklós területén következő óvodák és iskolák lettek ránk bízva a kötelező hit és erkölcstan órák szempontjából:

Megérkezés

LELKI NÖVEKEDÉS

Heti alkalmak

Hetenként kisebb csoportokban növekszünk az Istenismeretben és közösségünk megélésében úgy, hogy magasztaljuk, dicsőítjük Istent. Az Úr elé visszük közösségünk háláit, nehézségeit, küzdelmeit.

Imaóra: szerdánkét 17.00
Bibliaóra: szerdánként 18.00
Bibliatanulmányozás: keddenként 18.00

Házi csoportok:

Várunk, SzivárványJakab, Péter, József

Fiatalok:

SZURI , Y-csoport

Gyermekistentisztelet

Dicsőítés

Kéthetenként

Asszonykör

Alkalmanként

játszóház, csendesnap hittanosoknak , szolgálók hétvégéje
táborok: kincskereső, ifjúsági és gyülekezeti

Házaskör

Akárhonnan jössz, akármerre tartasz bármelyik alkalmunkon, programunkon testvéri szeretettel várunk!