BEKÖSZÖNŐ / LELKIPÁSZTOR

Isten hozott !

Ez a honlap egy előszoba, ahol bepillantást nyerhetsz, hogyan élünk gyülekezeti közösségünkben. Kik vagyunk? Milyen szolgálataink vannak? Fontosnak tarjuk, hogy elindulhasson a kapcsolat, közted és köztünk.

Kapcsolat az igehirdetéseken keresztül, mely táplálékunk, éltető forrásunk.

Napi kapcsolat pedig Facebook oldalunkra továbblépve követhető.

 

Lekipásztor

Morva Ákos

Lelkipásztor vagyok. Jó ezt leírni, megélni.

Nem így születtem, 14 éves koromig eszembe sem jutott, hogy belépjek egy templomba, de a gimnázium első évében barátaim elhívtak egy ifjúsági körbe, ahol olyan beszélgetéseknek lehettem a részese, ami megváltoztatta az életemet. Emlékszem, milyen nagy hatással volt rám, hogy nem véletlenül vagyunk a világban. Valakinek terve volt mindezzel és még velem is. Néhány hónap múlva már biztosan tudtam, hogy Jézus nem csupán egy szimpatikus gondolkodó, hanem Isten Fia, aki életét adta értem.

Szintén a gimnáziumban ismertem meg Cserna Anettet, aki a szerelmem, barátom, társam, 1997 óta a feleségem (jobbik felem) és 4 gyermekünk: András, Botond, Kata, Csongor csodálatos édesanyja.

A Pilisi Református Gyülekezet missziói, majd önálló lelkésze lehettem 17 évig, amire hálával és jó szívvel tekintek vissza.

2016 óta a Szigetszentmiklós-Újvárosi Egyházközség vezető pásztora vagyok. Tudom, hogy az Úr hívott ide minket. Drága kincset bízott rám/ránk az Úr, ez egy  kivételes közösség, ahol megtiszteltetés és öröm jelen lenni, szolgálni. Hiszem, hogy Istennek nagy tervei vannak még Szigetszentmiklóson és a mi gyülekezetünkben is. Alig várom...