Portfolio Category: Istentiszteletkor

gyermekkel foglalkozók

Hálásak vagyunk azért, hogy vannak olyan odaszánt tanítók és segítők, akik a gyermekek hitbeli nevelésébe fektetik idejüket és energiájukat minden vasárnap.  
Read more

falatka

Igen, szülőként nagyon hálás vagyok ezért, mert az istentisztelet alatti gyermekalkalmakon van egy kevés harapnivaló. 9 óra előtt érkeznek a családok és fél 11-ig vannak, ezért, mint tízórai kapják a gyerekek. Sokan vannak ebben a szolgálatban és még csatlakozni is lehet.
Read more

dicsőítés

Gyülekezetünk dicsőítő zenekara 2017. őszén alakult, csupa lelkes, amatőr gyülekezeti tagból. Célunk a vasárnapi istentiszteletek és egyéb gyülekezeti alkalmak éneklését színesíteni. Keresztény könnyűzenei énekeket dolgozunk fel több hangszerre, ezeket megtanítjuk a gyülekezetnek is, hogy együtt énekelhessünk. További érdeklődés, kérdés esetén állok rendelkezésre: Kereki Krisztina kerekikriszta@gmail.com
Read more

kántor

Ő vezeti a vasárnapi éneklést. A lelkész után az ő szolgálata, jelenléte nélkülözhetetlen istentiszteletünkön. Jelenleg gondnokunk, Madácsi Imre végzi ezt a feladatot.
Read more